ΧΟΡΗΓΟΙ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Η διοίκηση του Ποσειδώνα Γλυφάδας θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους χορηγούς μας για την πολύτιμη βοήθειά τους.

ElectricSafe

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ; ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ! 24 ΩΡΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ - 6938377772
Mια ατομική εταιρεία που από το 1995 επικεντρώνεται στη συνεχή εξέλιξη, ανάπτυξη και εξασφάλιση του υψηλότερου επιπέδου υπηρεσιών. Αναλαμβάνουμε έργα Δημοσίου & Ιδιωτικού Τομέα. Λόγο της συνεχούς ανάπτυξης της εταιρείας μας οι εμπειρογνώμον ηλεκτρολόγοι προχώρησαν στη δημιουργία μιας ‘’ομάδας’’ σε αποκλειστική συνεργασία με μηχανικούς και ηλεκτρονικούς. Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό τη μελέτη και την εγκατάσταση κάθε είδους ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων σε κάθε επαγγελματικό χώρο και κατοικίες.

KLIOmed

Η εταιρεία KLIOmed γεννήθηκε μέσα από την επιστημονική γνώση, την εξειδικευμένη κατάρτιση και την αγάπη προς τον άνθρωπο, χαρακτηριστικά που έχουν καλλιεργηθεί και αναπτυχθεί από τον φυσικοθεραπευτή Ιωάννη Ξυνογαλά. Μετά από 35 χρόνια ενασχόληση στο νοσοκομειακό χώρο, πρακτική εμπειρία, διαρκή εκπαίδευση (συμμετοχή σε συνέδρια-παρακολούθηση σεμιναρίων) και ενημέρωση στον τομέα της υγείας και ειδικότερα στην θεραπεία και αποκατάσταση χρόνιων και οξέων παθήσεων , αποφάσισε να ασχοληθεί ευσυνείδητα και με τον συναφή τομέα της προμήθειας και εμπορίας ορθοπεδικών και ιατρικών ειδών με μοναδικό σκοπό την αρτιότερη και καλύτερη εξυπηρέτηση και φροντίδα των ασθενών.

ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΓΚΟΤΣΗΣ

Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία περιλαμβάνει την οικοδομή.
Πολυετή εμπειρία, άμεση παράδοση του έργου που αναλαμβάνουμε, εγγύηση αποτελέσματος και ποιότητα εργασίας, εφαρμογές πιστοποιημένων υλικών, έξυπνες καινοτόμες ιδέες και λύσεις, ανταγωνιστικές τιμές, αποτελούν σφραγίδα της δουλειάς μας. Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένα και καταρτισμένα συνεργεία για οποιαδήποτε εργασία, και αναλαμβάνει με απόλυτη γνώση συνέπεια. Επικοινωνία όλο το 24ωρο 6981126172

ZENHOST

Hosting The Future.
Η ZenHost δραστηριοποιείται στον χώρο της παροχής ηλεκτρονικών και τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών απο το 1994. Η δημιουργία της ZenHost αποσκοπούσε σε ένα και μοναδικό όραμα: Την παροχή ηλεκτρονικών υπηρεσιών που θα χαρακτηρίζονταν απο ταχύτητα, ποιότητα, ασφάλεια και αξιοπιστία. Στο κατώφλι του 21ου αιώνα, ενός αιώνα γενικών ανακατατάξεων και τεχνολογικών εξελίξεων, όλες οι εταιρίες, ανεξαρτήτως του επιχειρηματικού κλάδου που δραστηριοποιούνται, έχουν την ανάγκη ηλεκτρονικών υπηρεσιών και τεχνολογιών με στόχο την αύξηση της παραγωγικότητας και την διαφήμιση με αποτέλεσμα την άνοδο των κερδών και την αποφυγή της περιθωριοποίησης λόγω μή προσαρμογής στις ραγδαίες εξελίξεις των καιρών.

Desperados - Food & Coffee

211 40 94 501/ 210 96 34 898!
Μόλις πριν από λίγους μήνες το Desperados άνοιξες τις πόρτες του στο Ελληνικό και έχει κάνει την αναζήτησή μας για οικονομικό και νόστιμο φαγητό ευκολότερη και τη στάση μας για καφέ πιο απολαυστική.
Στον παράδρομο της Βουλιαγμένης, στο Ελληνικό, μπορείς να κάνεις μια στάση για καφέ, snack ή να διαλέξεις μια από τις πολλές φρέσκες σαλάτες που φτιάχνονται καθημερινά στο Desperados.
Μπορείς ακόμα να δοκιμάσεις τα πιάτα ημέρας, μαγειρευτά φαγητά που ετοιμάζονται καθημερινά με φρέσκα και ποιοτικά υλικά σε προσιτές τιμές. Κάλεσέ τους και μάθε ποια είναι τα πιάτα ημέρας, που μπορείς να παραγγείλεις και στο σπίτι ή τη δουλειά σου.

POWER TEAM

2109957029 - 6943689378
Υπηρεσία αυτοκινήτων στην Αργυρούπολη
Η εταιρεία Power Team παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες συντήρησης - επισκευής μοντέλων Mercedes και Smart, σε ένα μοντέρνο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο ειδικά για τις ανάγκες του αυτοκινήτου σας. Ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2010 από τον Χριστοδούλου Ιωάννη και Ζησόπουλο Βασίλη με συνέπεια και ευθύνη. Η πολυετή πείρα μας ξεκινάει από το 1988 και 2002 στα αντίστοιχα μοντέλα. Είμαστε πιστοποιημένοι διαγνώστες από την Mercedes Benz Hellas στα συστήματα υψηλής τεχνολογίας του οχήματος σας καθώς και στα υβριδικά οχήματα S400 και MHD (START STOP).

LE MASSAGE - Health & Beauty

ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ!
Το Le Massage λειτουργεί από το 2009 προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε διαφορετικά είδη μασάζ και έχει την έδρα του στο Δήμο Ελληνικού & Αργυρούπολης ενώ μέχρι σήμερα έχουν δημιουργηθεί άλλα 16 κέντρα Le Massage στην Αττική σε Ηλιούπολη, Γλυφάδα, Παλαιό Φάληρο, Περιστέρι, Αιγάλεω, Κορυδαλλό, Μαρούσι, Αγία Παρασκευή, Χολαργό, Γαλάτσι, Παγκράτι, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Νέα Ιωνία, Καλλιθέα και Μελίσσια. Η επιχείρηση είναι ο καρπός ενός οράματος που ήθελε ένα χώρο συγκέντρωσης διαφορετικών εναλλακτικών υπηρεσιών. Προσφέρουμε ψυχική, σωματική αλλά και πνευματική βοήθεια σε όλους όσους απευθύνονται στο κέντρο μας. Αναζωογονηθείτε στο 100% και κερδίστε την ηρεμία. Για διαθεσιμότητα και ραντεβού καλέστε στο υποκατάστημα που σας ενδιαφέρει που θα βρείτε ΕΔΩ.

CAVA AGGELIDIS

Είμαστε ίσως η πληρέστερη κάβα ποτών στα νότια προάστια

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - Μ. ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ 119 - ΤΗΛ: 210 9634 620

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 126 - ΤΗΛ: 210 9640 556

EUROPEAN SEAWAYS

European Seaways Inc. is a ship management company based in Athens – Greece and was founded in spring 1990.

Attica Force Security Services

Η Attica Force Security Services είναι μια σύγχρονη επιχείρηση παροχής υπηρεσιών Ασφάλειας, όπως η φύλαξη εγκαταστάσεων, προσώπων, κοινωνικών εκδηλώσεων ή δεξιώσεων.

Διαθέτοντας ειδικά εκπαιδευμένα άτομα, με αποδεδειγμένη επαγγελματική συνέπεια και εμπειρία καθώς και την απαραίτητη υποδομή σε τεχνολογικό εξοπλισμό, η Attica Force Security λειτουργεί με συνέπεια και αξιοπιστία προσφέροντας οικονομικές λύσεις, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών της.