ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ζήσε το όνειρό σου στις Σχολές Ποδοσφαίρου του Ποσειδώνα Γλυφάδας!

Η ακαδημία μας βασιζόμενη στην πρότυπη οργάνωσή της, θα δημιουργήσει μέσα στους επόμενους μήνες έναν ποδοσφαιρικό παράδεισο στις κατάλληλα διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του Ποσειδώνα Γλυφάδας, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις, το όραμα και την προοπτική των ανθρώπων που σχετίζονται με τον τομέα του ποδοσφαίρου. Οι προπονήσεις ξεκινούν την πρώτη εδομάδα του Σεπτέμβρη και ολοκληρώνονται τέλη Ιουνίου.

Εγγραφές μπορούν να γίνουν καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν. Κάθε αθλητής μπορεί να κάνει 3 δοκιμαστικές προπονήσεις πριν την εγγραφή του στην ακαδημία. Κατά την εγγραφή οι αθλητές πρέπει να προσκομίζουν ιατρική βεβαίωση και ληξιαρχική πράξη γέννησης με φωτογραφία θεωρημένη από τον δήμο ή από Κ.Ε.Π.

H εγγραφή είναι δωρεάν, εκτός της περίπτωσης διακοπής φοίτησης και επανεγγραφής κατά τη διάρκεια της σεζόν. Σε περίπτωση διακοπής της φοίτησης η ενημέρωση θα πρέπει να γίνει άμεσα στην γραμματεία. Σε περίπτωση συνεχόμενων απουσιών ενός παιδιού από τις προπονήσεις, τα δίδακτρα θα καταβάλονται κανονικά, εκτός της περίπτωσης σοβαρού προβλήματος υγείας του παιδιού.

Τα παιδιά της ακαδημίας είναι υποχρεωμένα να φορούν τον ρουχισμό του Ποσειδώνα Γλυφάδας που παρέχεται από την ακαδημία τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες. Η ενημέρωση για το πρόγραμμα των προπονήσεων, το πρόγραμμα των αγώνων και γενικά για όλα τα νέα της ακαδημίας θα γίνεται από το site του σωματείου μας. Με εκτίμηση, Η γραμματεία της Α.Ε. Γλυφάδας Ποσειδώνας Οδυσσέας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλ. 210.4048727 & 6949.355563 από τις 9:00 έως τις 17:00